Kommunevalget er i gang, og vi hører mye om bompenger, bl.a. fordi den norske befolkning er lei av å bli skattet i hjel av staten mens kvaliteten eller dekning av tjenester blir ikke noe sœrlig bedre. Tverimot. Det som vi ikke hører noe av er innvandring, som er den viktigst politisk og øknomisk utfordring i Norge i dag. Som jeg skrev i mitt første innlegg på denne nylig opprettet blogg, bompenger og alle andre skatter også handler om innvandring, fordi innvandring og mangfold er dyr.

Poltikerne vil ikke snakke om det fordi hele Staten er bygget på en venstre-orientert ideologi av likestilling, som betyr i praksis at du kan ikke ha noe standard i samfunnet. Til slutt må alt tillates for at alle skal føle seg like, til og med kriminelle. Rettere sagt, med likestilling kan du ikke ha en nasjonal kultur med sine verdier, moraler, og standarder. Det gode må likestilles med det onde.

Med begrepet «likestilling» prøver Venstre-folk å blande likeverd med likskap. Klart at alle er lik verd som mennesker. I Norge har alle like rettigheter under loven, som er den politisk implementering av likeverd. Det er forskjellig fra å si at alle er like, eller det samme som alle andre, fordi det er vi ikke. Vi som individer har forskjellige interesser, egenskaper, kunnskap, og verdier; og som grupper har vi forskjellig kulturer, historie, standarder, or moral. Det kalles for biomangfold, og det er det som er bra med menneskeheten på både det individuelt- og gruppe nivå, og grunnen til at vi har vœrt suksessrike på jorden. Ironisk nok, bekrefter Venstre-siden dette, når de prøver å tvangs likestille folk som er faktisk forskjellige.

Det er nesten bare i sport i dag at man godtar, ja faktisk heier på, de som er flinkere enn andre, og fremmer og belønner dem for det. Noe som er helt fortjent, og noe som skulle vœrt praksis i resten av samfunnet, og med det folk foretar seg. Men istedet lever vi i et sammfunn der alle skal tilpasse seg middelmådighet for at de som ikke kan noe, eller er bare ikke flinke, de såkalte «offerer» skal ikke føle seg dårlige.

Denne tilsiktet misforståelse av naturlige forskjeller og politiske rettigheter, er basen Venstre-fløyen bruker for å kalle de som ikke tror på «likestilling» umoralsk. Det også baner vei for deres egen hykleri, der de mener noen er mer «like» enn andre. Som politikken er i dag, er minoriteter og innvandrer mer «like» enn den nasjonal befolkning, og det er også den venstre-orientert makteliten som har bestemt at det skal vœre sånn. De vil at alle skal vœre like, det vil si ignorante, fattige, og lydige, for at de kan leve høyt på strå uten å ha fortjent det. En måte å gjøre dette på er via sosial dumping.

Når vanlige folk må konkurrere mot billig arbeidskraft fra utlandet, så presses lønnene nede, og alle er nødt til å jobbe mer. Det betry mindre tid til familie og egen utvikling, og mangel på øknomisk framgang. I tråd med høy innvandring, øker boligpriser og husleie. Det fører til det man kaller for en fattigdomsfelle. Resultatet er at ungdomm har det vanskelig for å skaffe seg jobb og komme inn på boligmarkedet, Mer og mer folk lever på livsoppholdsnivå, og bare har nok penger til husleie og mat, og ikke noe til øvers. Også betaler de høye skatter for å betale lønnene til den politiske overklassen og byråkrati, og for alle den sosiale støtten til innvandring og mangfold.

Overklassen vi har i dag er ikke «eliten», de er uœrelige kremmere som ikke produsere noe av verdi eller nytte. De er bare en bekostning på samfunnet. For å beholde makten, bevisst sparker de bort stigen for alle andre. En måte å gjøre dette på er å bygget et lovverk basert på lydighet til en falsk ideologi av likestilling, istedenfor et samfunn av sunn konkurranse basert på kunnskap som skaper et narturlig hierarki.

Nylig kom det en artikkel i Aftenposten der det sto at det tre største partiene vil ikke offentliggjøre pengebruken sin fordi de var redde for at det skulle føre til «politikkerforakt». Egentlig ville de ikke ta ansvar for sitt oppførsel, dvs. sløsing med skattepenger til sin egen fornøyelse. Kynisk som de er, de er redde for at den velfortjent politikkerforakten vil føre til at de og deres parti taper i kommende valget, og med god grunn.

Hele den vestlige politiske strukturen er bygget på falsk moral og hykleri. Fattigdom likestilling for deg og alle andre, men ikke for overklassen. Mangfold av konkurrende raser og kulturer, men sensur av mangfoldige politiske meninger. Toleranse av mangfold, flerkultur, åpne grenser, men ikke for den nasjonale befolkning, og de som er uenige med den Venstre-orienterte status quo. Likestilling, men noen grupper er mere «like» enn andre. Dvs. alle unntatt hvite menn, er like, og får sœrbehandling og fortrinnsrett i arbeidsmarkedet.

Mye av dette har å gjøre med at AS nœringslivet har for mye makt. Internasjonale selskaper vil at grenser, og med dem nasjonalstater, forsvinner, så de kan slippe å betale skatt- og forholde seg til regler som beskytter statsborger, økonomien og miljøet i forskjellige land. Allerede, og over lang tid, har de brukt offshore kontoer for å slippe skatt, og har flyttet arbeidsplasser utenlands for å spare penger på lønningene. Nå at gevinsten av dette begynner å avta, fordi lønninger i forskellige utviklingsland øker, støtter de åpne grenser, så arbeidskraft kan flyttet hvor som hest, når som helst, til bedriftenes behov. Epoken av den internasjonale reserve arbeidsstyrken er kommet. Eller i så fall tror kommunistene, og kapitalistene, som er også Venstre-orienterte, og har vœrt det helt siden andre verdenskrig, da sosialisme overtok Vesten.

AS nœringsliv og kommunisme har mye til felles. De er begge styrt av en sentral makt, og er basert på et herarki der lydighet er den største verdi, og derfor den beste måten, unntatt ryggdolking, å fremme sin karriere. Fordi det handler om karriere, ikke sant? Ikke om det å gjøre en god jobb og bidra til et bedre samfunn. Litt dydssignalering dekker over det mangelet. Det er ikke overraskende, i et samfunn bygget på falsk moral, at dydssignalering er så utbredt. Fordi når du signalerer dyd, dvs. snakker om hvor god du er som menneske, da trenger du ikke å gjøre noe dydig eller egentlig vœre en god menneske. Det er sånn det er når du bor i et overfladisk samfunn baserte på individet som overordnet nivå, og hvor materialism er mer viktig enn verdier, historie, kultur, natur, og genetikk. Kommunisme er i bunn og grunn en materalistisk ideologi.

Da måtte jeg bare le da jeg så valg standen til Rødt. Det er nesten ironisk og viser hvor fjerne og uselvbevisste kommunistene, og Venstre siden generelt, er i sin tenkning. Det kan vi takke universitetene og HSM for. Jeg vet ikke om det trenges noe forklaring, men i bilde står det skrevet MANGFOLD i store røde bokstaver og man ser en hvit mann som drikker antageligvis en latte, helt opptatt av sine egne tanker, mens i bakgrunnen en muslimsk mann triller et barnevogn, foran det som kunne godt vœre en moské med sillouetter av mange hoder i vinduet. Den hvite mannen har en manbag, mote solbriller, og er kledt ut i den stilen som måtte anses som hip disse dagene. Han er eksemplet av hvordan en god kommunist skal se ut og oppføre seg, i følge kommunistene selve. Ikke rart at valg standen til Rødt sto på Grünerløkka.

For meg, tvertimot, representerer dette hvor råttent samfunnet er blitt, og bekrefter kritikken mange, inkludert meg, har om Venstre-politikk og kommunisme. At den er en virkelighetsfjern, materialistisk ideologi fremmet av narsissistiske individer som prøver å opptre som gode mennesker med å støtte falsk likestilling, mangfold, og åpne grenser, som fører til at landet overtas av fremmende folk og at den nasjonale befolkning blir utskiftet. Det som den forrœder idioten i bildet ikke vet er at han også blir skiftet ut, etter at han er ikke lenger til nytte, unntatt hvis han er politikker selv.

Det politiske landskapet i Norge endrer seg. Skillelinjer mellom de største partiene hviskes ut, og tegnes på nytt. Alle de store partiene støtter status quo Venstre-orientert sosialistisk demokrati, noe som viser seg å ikke fungere for den gjennomsnyttlige nordmann. Nei til Bompenger er en reaksjon på dette. Da er det på tide at vi skaper eller vegler et nytt parti.

Selvstendighetspartiet er det eneste parti som står for Norge først, or er mot mer byråkrati, unøvendige skatter, fjernstyring fra Brussel og EU, åpne grenser, sentralisering, mangfold, og flerkultur, som tilsammen ødelegger landet. Det er på tide å stå imot globalisering, og for nasjonen Norge.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.